Velkommen

Dette er en side dedikeret til den amerikanske krimiforfatter James Lee Burke og hans værker.

Jeg syntes, der manglede en sådan side på dansk, hvor man kunne danne sig et klart overblik over James Lee Burkes forskellige sideløbende kriminalserier samt få klarhed over kronologien, læse om de gennemgående figurer, temaer, læse anmeldelser af værkerne og, selvfølgelig, finde biografiske oplysninger om forfatteren.


Dave Robicheaux-serienBilly Bob Holland- serienHistoriske romaner og andet

Dave Robicheaux

Billy Bob Holland

Amerikanske borgerkrig
Derfor har jeg lavet denne side.

Og så, naturligvis, også fordi James Lee Burkes kriminalromaner efter min mening  hører til blandt det ypperligst indenfor genren, skrevet som de er med lige dele poesi og hårdtslående action, tegner de et funklende portræt af det bagende varme sydlige USA, dets depraverende bagside, dets mennesker og historie og dets underskønne natur.

Jeg håber, du vil få fornøjelse af siden, og at den må bidrage til øget kendskab og interesse for et forfatterskab, der fortjerne vid(ere) udbredelse.    

4 kommentarer:

 1. Hej

  Jeg deler 100% din passion for James Lee Burke. Her er han fra en anden side end vi normalt kender ham ��

  https://youtu.be/CyuCOBekdEk

  Gert Friis

  SvarSlet
 2. Hej Gert

  Tak for den. Sjovt at se Burke fra en anden side ;-)

  SvarSlet
 3. Hej. Tak for denne side. Jeg har læst bøger i over 50 år og James Lee Burke er den bedste forfatter jeg nogensinde har læst - og genlæst igen og igen.
  Hans indsigter, vid, poetiske tilgang og personskildringer er enestående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar. Jeg erklærer mig enig, og glæder mig over, at du som jeg nærer stor passion for JLB's bøger ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...